Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Гурт “Без обмежень” завітає до Харкова із концертом “На біс” (27.02)

Гурт “Без обмежень” вже наступного тижня завітає до Харкова із концертом. Гурт, який не має обмежень ані в текстах, ані в стилі, ані в любові до Батьківщини, презентує новий сингл “Хочеш” із майбутнього альбому, як стало відомо Вісті Ньюс.

Його вже почули Центр і Захід України, на черзі – Схід та Південь. Хто вони, ці мужні романтики, і чому закликають приходити до них на виступи обов’язково з дітьми – дізнавалася Тетяна Ткач.


Гурт “Без обмежень” існує з 1999 року, але широкому загалу вони стали відомі тільки у 2016. Саме тоді хлопці успішно проявили себе у шоу “Х-фактор-7” і підкорили членів журі.

Сергій Танчинець, соліст гурту “Без обмежень”:
Нас знали, але ми, на жаль, 16 років залишались в своїй ніші. Ми залишались нішовим колективом. Так, колективом професійним, наповненим змістом і т.д., але, все ж таки, нішовим. Нас знали люди тільки ті, хто цікавився українською музикою і цілеспрямовано шукав нової української музики.
Сьогодні хлопці вже втретє мандрують туром Україною і дарують свої пісні не тільки великим містам, а й маленьким. Мали чи не найвідповідальніший тур у зоні АТО. До слова, хлопці дуже патріотичні. В їхньому доробку чимало пісень про Україну. Чутлива пісня “Мамини слова” настільки бриніла в душі, що була написана за 20 хвилин. Її присвятили бійцям Небесної сотні.

Сергій Танчинець, соліст гурту “Без обмежень”:
Мамини слова” написались 19 лютого в день розстрілу Небесної сотні. Я написав перший куплет і приспів, і мав їхати вже. І попросив дружину проаналізувати текст, вона мені допомагає інколи з текстами, через 15 хвилин я отримую ще 2 куплети, такі, від яких рветься просто серце. Це спільна робота: моя та дружини, тому що це ми всі бачили в прямому ефірі, ми були на Майдані, а вся держава і весь світ бачили це у прямому ефірі.

У новому альбомі, який хлопці обіцяють вже в квітні, також буде трек, присвячений ситуації в Україні.

Сергій Танчинець, соліст гурту “Без обмежень”:
Він буде трошки життєстверднішим, ніж пісня “Мамини слова”, або “Най би вже весна”, в нас є ще одна пісня, яка вже присвячена воїнам. Він буде звучати в кінці фільму, українського фільму про героїв АТО. Фільм називається “Позивний Бандерас” і цей трек, пісня називається “Воля”. Він буде звучати на титрах цього фільму.

Послухати пісні гурту та стати частиною свята “Без обмежень” харків’яни зможуть вже 27 лютого.

Сергій Танчинець, соліст гурту “Без обмежень”:
В кінці ми завжди просимо батьків відпустити діточок до нас на сцену і пісню на біс ми всі разом. Бувало таке, що і 40 діточок було на сцені. І це надзвичайно гарно виглядає. Всі задоволені і батьки, і діти, само собою, і ми. Тому, всі, хто нас зараз дивиться, якщо ви будете потрапляти до нас на концерти, обов’язково приходьте з дітьми. Якщо не маєте своїх, беріть сусідських, беріть у родичів, всіх беріть – буде надзвичайно весела атмосфера.

Концерт гурту “Без обмежень” відбудеться: 27 лютого в ККЗ “Україна” о 19.00

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023