Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Гриценко представив команду виборчого штабу

17 січня, кандидат у президенти Анатолій Гриценко презентував свій виборчий штаб та представив голову штабу і його заступників.

У нас один штаб. Немає інших, закритих, підкилимних. Тут представлені чотири партії. У багатьох підрозділах вони працюють пліч-о-пліч», –  сказав Анатолій Гриценко, маючи на увазі представників партій «Громадянська позиція», «Громадянський рух «Хвиля», «Громадське об’єднання «Рідна країна» та Європейської партії України.

Головою виборчого штабу є Віктор Чумак, його першим заступником Олег Канівець. Микола Томенко обіймає посаду заступника з питань стратегії та медійних комунікації, Сергій Аверченко – заступника голови з питань, пов’язаних з регіональними штабами. Микола Катеринчук відповідає за юридичний бік кампанії, Єгор Фірсов займається роботою з волонтерами та фандрайзінгом, Микола Нещадим є заступником голови штабу з організаційних питань.

Зараз в штабі працює менше ста людей. Нам також допомагають Світлана Заліщук, вона радник з міжнародних питань. Ігор Новосад – уповноважений в закордонному виборчому окрузі. Віталій Цибульський та Іван Апаршин працюють з військовим середовищем. Денис Каплунов допомагає в стратегії. Тарас Стецьків співпрацює із громадським сектором, – розповів Анатолій Гриценко.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023