Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

«Grand Piano Show» – у Харкові днями відбувся концерт піаніста Гаррі Сетьяна з симфонічним оркестром МАСО «Слобожанський»

«Grand Piano Show» – у Харкові днями відбувся концерт, на якому музиканти зіграли шедеври світової музики, звучали найскладніші фортепіанні транскрипції відомих творів і кавери найпопулярніших мелодій. «Grand Piano Show» – це результат творчої співпраці заслуженого артиста України, піаніста Гаррі Сетьяна з симфонічним оркестром МАСО «Слобожанський».

Його називають художником, який пише свої картини нотами і відчуває світ через звуки. Драматичний тенор, володар одного з найрідкісніших чоловічих голосів у світі класичного мистецтва. Музиканта називають унікальним, адже він як бездоганно грає, так і співає. Гаррі Сетьян – піаніст і співак, представник музичного стилю «Classical Crossover», який поєднує класику з сучасними естрадними течіями. Без жартів, його улюбленими іграшками з малку були музичні інструменти. Мініатюрні ж роялі і барабани досі в домашній колекції. У рідному ж Харкові до Дня усіх закоханих Гаррі Сетьян виступив разом із МАСО «Слобожанський».  Пальці піаніста на клавішах створюють справжнє диво. Його гра – це натхнення і романтичний порив, в якому гармонійно злилися краса, сила, блиск, віртуозність і масштаб творчого мислення.

«Grand Piano Show» пройшов за підтримки Українського Культурного Фонду. За диригентським пультом МАСО «Слобожанський» на «Grand Piano Show» творив заслужений діяч мистецтв України Юрій Яковенко. Шоу мало неабиякий успіх у харківської публіки.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023