Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Грабували всього кілька хвилин, а здобич понад 15 млн грн

Їхні операції складали всього кілька хвилин. За цей час банда встигала винести банківський термінал чи обікрасти ювелірку, як з’ясували Вісті Ньюс. Один із таких нальотів зняли камери відеоспостереження. Наразі поліція затримала всіх причетних до грабежів. До слова, йдеться про одразу 20 фактів, скоєних на території кількох областей країни. Чоловіки у своїх діях не церемонилися – вночі потрапляли до ювелірних крамниць, за допомогою авто та металевого троса просто виривали сейфи. За всю свою кримінальну роботу злочинцям вдалося винести тільки прикрас на понад 15 млн грн.

Затримали банду після чергового нальоту під час поліцейської спецоперації у місті Нова Каховка Херсонської області. Коли поліцейські почали їх затримувати, зловмисники чинили опір та намагалися втекти на автомобілі. Щоб знайти та грабіжників, спільно працювали правоохоронці 4-х областей. Організатор злочинної групи – уродженець Чернівецької області, йому 33 роки, із 2011 року він у розшуку за скоєння аналогічного злочину. Що стосується інших учасників банди, то це 35-річний брат організатора, 37-річний мешканець Львову та 34-річний уродженець Латвії. Все четверо – раніше засуджені.
Географія грабунків торкнулася Волинської, Житомирської, Закарпатської, Черкаської, Кіровоградської, Львівської, Київської, Івано-Франківської, Вінницької, Тернопільської та Одеської областей.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023