Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Фестиваль вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019» пройде на території «Акважур» (30.05-02.06)

Як повідомила, 29-го травня, у прес-центрі Харківської міської ради начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, тема фестивалю  кухні народів світу. Крім роботи традиційних фуд-кортів у програмі також  дегустація блюд кухонь світу, майстер-класи та етношоу (презентація автентичних страв, кулінарний інтерактив, чайна церемонія).

«У фестивалі візьмуть участь представники різних національностей, які живуть у Харкові», – уточнила начальник управління.

Для гостей проведуть конкурси, танцювальний флешмоб та квест. Працюватиме інтерактивний майданчик Харківського державного університету харчування та торгівлі та івент-зона Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Крім того, творчі майстер-класи проведуть інклюзивна майстерня Харківської міської громадської організації інвалідів «Креавіта» та громадська організація «Асоціація багатодітних сімей «АММА».

Віце-президент організації «Креавіта» Олена Шингарьова, яка також взяла участь у прес-конференції, уточнила, що інклюзивна майстерня  новий проект. Її майстри вперше представлять продукцію великій кількості людей. Гості зможуть побачити свічки ручної роботи з декупажем, розписом та дізнатися, як їх робити. Також люди з інвалідністю візьмуть участь у концертній прогамма  на фестивалі виступить хор незрячих і театр нечуючих дітей.

На фестивалі гості також зможуть відвідати спортивну зону для занять стретчингом, зумбою та фітнесом, б’юті- і фотозони, а також кінотеатр під відкритим небом. Відбудеться ексклюзивний показ фільму «Дякую», який демонструє Україну очима японського туриста. Крім того, пройде показ колекцій студентів та випускників Харківського коледжу текстилю та дизайну за підтримки Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Для маленьких гостей фесту встановлять надувні гірки, батут і студію аквагриму, а кондитерська проведе кілька майстер-класів з виготовлення карамельних солодощів. Настрій створять DJ і MC.

«1 червня  Міжнародний день захисту дітей. Тому ми хочемо зробити комфортний майданчик, щоб діти були зайняті, а батьки могли відпочити. Програма на всі чотири дні  насичена. З 10:00 починають працюють не тільки фудкорти, але і різні активності. Приходьте, на вас чекає багато всього цікавого і смачного», – сказала начальник управління.

З повною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Зазначимо, що фестиваль «Food Fest Gastroman» пройде за підтримки Управління інноваційного розвитку іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023