Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Епік-шоу «КІНОРГАНУМ» – унікальний концерт, де оркестр, орган і кіно хіти 27 дистопада

Епік-шоу «КІНОРГАНУМ» – це концерт для прихильників інструментальної музики в стилі «епік». Суміш класичного звучання та електронних гармоній, фортепіано та короля інструментів – органу, створять незабутню атмосферу повного занурення в музично-сюжетне полотно. У шоу буде використаний відео-ряд, що доповнить відчуття повного занурення.
Глядач порине у світ «Гри Пристолів», спуститься до катакомб «Привида Опери», відчує містичність гармоній «Ангелів та Демонів» та побуває у глибинах космосу фільму «Інтерстеллар». Також у концерті-перформансі прозвучать відомі мелодії із фільмів: «Американська історія жахів», «11 друзів Оушена» та «Амелі».
Продюсер та диригент шоу – київський диригент Сергій Лихоманенко відомий як експериментатор на межі академічної та електронної музики. Відомий у Харкові співпрацею з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський».

Чекаємо на вас 27 листопада у п’ятницю, о 18.30. Будинок Алчевських, вул. Жон Мироносиць, 13 (ст. метро «Архітектора Бекетова»).

Квитки від 130 грн. Тривалість шоу – 75 хвилин. Кількість місць для продажу обмежена.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023