Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Джин, Абу та Яго – казку «Аладін та чарівна лампа» покажуть у Харкові на свята

Найкрасивіша ялинка України, хороводи з Дідом Морозом та Снігуронькою завершать прем’єрний показ казки – мюзиклу «Аладін та чарівна лампа». Її покажуть одразу чотирма сеансами 6 та 7 січня 2020 року. Підготували справжнє європейське шоу, міжнародний театр пригод і фантастики «КАСКАДЕР», а саме творці хітових музичних вистав «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Кіт у чоботях», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Білосніжка та семеро гномів» широко відомих в Україні та за її межами.

На цей раз автори вирішили звернутись до героя найпопулярнішої казки арабського циклу «Тисяча та одна ніч». Знайома усім з дитинства казка про пригоди Аладдіна, веселого бідняка, який знайшов чарівну лампу та підкорив серце східної принцеси.

Вистава триватиме 75 хвилин. Автори обіцяють, що вона буде цікавою для будь-якої глядацької авдиторії. Рекомендована для сімейного перегляду. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний, в супроводі дорослого, без надання місця.
Продюсери: Igor Misliviy, Elias Soroush (ФРН). https://kharkov.internet-bilet.ua/aladdin-i-volshebnaya-lampa

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023