Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Двоє курсантів померли, один поранений через вибух у приміщенні навчального підрозділу ДСНС

31 травня стався вибух у приміщенні одного з навчальних підрозділів ДСНС. На жаль, двоє курсантів загинули, ще один поранений.

Про це повідомив речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

“Внаслідок вибуху поранення отримав 20-ти річний курсант, він отримав незначні травми, його життю нічого не загрожує. Двоє курсантів 21-го та 22-х років померли від отриманих травм в кареті швидкої допомоги по дорозі до лікарні. Всі вони були студентами 3-го курсу одного з університетів системи ДСНС”.

Деталі трагедії наразі не повідомляють. Тип вибухового пристрою встановлюється. Наразі проводять першочергові слідчі дії (огляд місця події із залученням вибухотехніків і встановлення свідків).

Попередньо відомості щодо ціжї події внесли до ЄРДР п.1 ч.2 ст.115 ККУ (загибель двох осіб).

У Міжрегіональному центрі гуманітарного розмінування та швидкого реагування також прокоментували трагедію:

“Війна внесла свої корективи в роботу кожного, хто працює на єдиному фронті з Силами безпеки та оборони країни і всіх тих, хто наближає нашу перемогу.

Сьогодні сталася надзвичайна подія, а саме детонація ВНП, тип якого встановлюється. На жаль, внаслідок події загинуло двоє співробітників ДСНС. Наразі проводиться перевірка. Обставини події встановлюються правоохоронними органами. Такі випадки, на жаль, сьогодення в якому живе наша країна з початком широкомасштабного вторгнення з боку російської федерації. Ворожі боєприпаси продовжують забирати життя рятувальників навіть не завдаючи прямого удару по підрозділу”.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023