Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Дуетні вистави від Харківського театру для дорослих! «Дорослі пригоди» та «Йоханий бабай, мамо!» 22 та 23 грудня

22 грудня о 19:00- відмінна жіноча акторська гра у виставі «Дорослі пригоди». Ексцентрична комедія, з елементами пікантного чорного гумору, за кумедною п’єсою, яка за підсумками 2008 року оголошена критиками кращою п’єсою року. За час вистави, герої цієї, м’яко кажучи, не простої історії, неймовірним чином потрапляють то в поліцейську дільницю, то на дискотеку, то в поїзд, в бар, на кладовищі, в театр і навіть в крематорій!

Нет описания.

23 грудня о 19:00 чоловічій дует покаже майже детективну історію “Йоханий бабай, мамо!” Сюжет заплутаний, але одночасно і такий простий, що кожен зможе в ньому побачити себе. У цьому спектаклі, актори не тільки грають, але і співають, і танцюють і грають на музичних інструментах !!!

Нет описания.

Веселі, іронічні і зворушливі подарунки від Харківського Театру для дорослих!

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023