Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ДТП на Сумській – постраждалі в аварії продовжують давати свідчення

У Харкові, постраждалі в ДТП на Сумській продовжують давати свідчення, як стало відомо Вісті Ньюс. Як вони пережили 18 жовтня – день аварії, що коштувала життя 6 людям, і розбила серця десяткам родичів і друзів постраждалих. У Київському районному суді Харкова чергове засідання. Вже дала свідчення Оксана Євтєєва. Пам’ятає, як прогулювалася з чоловіком і сестрою неподалік Метро Радянська (тепер Майдан Конституції) та як зупинилися на світлофорі:

Мы стояли на светофоре и следующее, что я помню, как очнулась в больнице

Лікування, зі слів Оксани, триватиме ще 2 роки. У дівчини не згинається коліно. Скільки триватиме реабілітація, сказати не може ніхто.
В аварії загинули чоловік Оксани – Олександр Євтєєв та її рідна сестра Діана Берченко. Також вже дав свідчення батько дівчат, Ігор, він розповів, як сам дізнався про страшну ДТП:

Я брился в ванной, и тут начала кричать моя жена. Нам позвонил жених Дианы и сказал, что случилось страшное ДТП. Я стал звонить в диспетчерскую. Сразу взяли такси и приехали в неотложку. Там выяснили, что Оксана находится в операционной

Дала покази й мама Олександра Євтєєва:

Мы созванивались каждый день. Только в этот вечер не позвонил. А утром позвонил отец Оксаны. Не было сил копаться в интернете, я поверила отцу Оксаны, что сын в реанимации. У меня была одна задача добраться до сына как можно быстрее… Много кто спрашивает, в чем смысл жизни? Не знаю, в чем смысл. Вчера зашла в церковь: ни благодарить, ни просить нечего. Вот сижу и думаю, 10 лет. Они даже по году за каждого не отсидят. А тут ещё эти смягчающие. За что? За эти 50 тысяч?

Засідання розпочалося майже з годинним запізненям. Як і попереднє воно дуже емоційне. У залі представники всіх постраждалих, родичі жертв і самі постраждалі в аварії.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023