Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ДТП на Вінниччині: 5 машин і 9 постраждалих

П’ять машин і дев’ять постраждалих. Такий підсумок непересічної дорожньої пригоди на Вінниччині, як стало відомо Вісті Ньюс. Аварія почалася з зіткнення однієї з автівок із дорожнім знаком. А закінчилася тим, що нова машина врізалася в карету швидкої, що прибула допомогти попереднім учасникам ДТП.
Представник поліції Вінницької області: 

Близько 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка сталася ДТП за участі 5 автомобілей.
Аварія почалася з того, що водій «Citroen» з’їхав на узбіччя та врізався у дорожній знак. Машина прямувала до Вінниці. Але не тільки для водія цього легковика поворот до села Сосонка став нещасливим.
Представник поліції Вінницької області:
На даному місці у цей час відбулося зіткнення автомобіля ВАЗ 21-09 з автомобілем Рено.
Але і на цих автівках ДТП не скінчилося. Водію ВАЗу викликали лікарів, коли карета меддопомоги прибула на місці вже в її бік поцілив Мерседес. Водій останнього зачепив і швидку і перший постраждалий Сітроен, і навіть людей, що стояли поруч із машинами. У підсумку аж 9 людей були госпіталізовані. Їм від 35 до 60 років, у них травми різного ступеню важкості. Слідчі встановлять всю картину аварії. За порушення правил безпеки дорожнього руху закон передбачає до 8 років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023