Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Друге життя білбордам: Переселенка з Макіївки започаткувала свій екобренд у Харкові

Катерина Уварова переробляє на ексклюзивні сумки та аксесуари рекламні банери, як стало відомо Вісті Ньюс. Усе до останнього клаптика отримує нове життя. Дівчина випустила понад сотню видів продукції, а її речі вже вподобали в Німеччині. Чим студентка хоче підкорити Європу і чого навчити українців, дізналися наші журналісти.

Для когось мотлох, для планети – шкода, а для Катерини Уварової – сировина. У Харкові інше життя білбордам дає переселенка з Макіївки.

Если бы это был единый банер, большой 2 на 3, из него получилось бы приблизительно 5-6 изделий. Это вот такая сумка-багажка, потом шопер, чехол для планшета и было бы приблизительно чехлов 10-15 для телефона.

20-річна дівчина започаткувала свій бренд “NADENU”. Почала з футболок і світшотів із ексклюзивними принтами. Навесні навіть взяла участь у фешен-показах із соціальною колекцією для моделей-візочників. Тепер за головну складову – екологія.

Нет описания фото.

Катерина Уварова, засновниця екобренду:

Некоторые подходят с экологической точки зрения, то есть они понимают, что не хотят засорять нашу землю, природу. А другие подходят к этому с фаном. То есть, например, покупают баннеры с мультяшными героями или же с политическими партиями. Политические партии – из них мы сейчас делаем “бананки”. Ждем пока наша швея отошьет все это.

Тканина міцна – на звалищах розкладається понад століття. Після переробки це сумки та чохли, які прослужать людині стільки ж часу. А ще повторити попередній виріб майже неможливо. Вчорашня реклама в руках дизайнерки та швачки щораз обертається унікальними речами.

Нет описания фото.

В Європі екомода вже не потребує реклами, тому Катерина націлена на західний ринок. Українців же студентка поки тільки вчить любити довколишній світ.

Катерина Уварова, засновниця екобренду:

Мусора много, и нужно от этого как-то избавляться.

Зараз у хід пішли джинси та гума, а сумки прошиті нитками, що світяться в темряві.

Был какой-то ненужный кусок резины, а мы из него сделали чехольчик.

Нет описания фото.

Ідеї Каті підтримала мама. Юлія сама підприємиця, хоча і в іншій сфері. Вчиться у доньки просувати бізнес он-лайн. Допомагає з бухгалтерією та попереджає про ризики – війна змусила починати справу на новому місці з нуля.

Юлія Уварова, підприємиця:

В плане переезда – все там осталось. Квартира до сих пор закрытая стоит, приезжают родители, поливают цветы. Машина стоит грузовая. Вот тоже был пример – на прошлой неделе приехал один из поставщиков в Харькове, все ходил во дворе, искал, где моя машина. Да, я тебе в 5 раз рассказываю, в Донецке стоит моя машина.

Жіноча бізнес-династія вже розробила понад сотню видів екоречей. Спільно вигадують нові аксесуари – і все зі старих речей.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

ФОТО  facebook.com/nadenu.store

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023