Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Дронову викликали швидку до суду. Підозра на серцевий напад

Геннадію Дронову стало зле біля Київського райсуду у Харкові. Звернулися до швидкої допомоги. Підозра на серцевий напад. Дронов сказав, що за період перебування у СІЗО він схуд і його здоров’я  сильно погіршилось.

Дронова лишать у СІЗО ще на 2 місяці без застави

О 14.00 годині середи 13-го грудня заплановане друге за день засідання у справі ДТП на Сумській. Після розгляду про продовження запобіжного заходу для Олени Зайцевої, водія Лексуса, в Київському райсуді – Геннадій Дронов, як стало відомо Вісті Ньюс. Його попередній запобіжний захід закінчується 19-го грудня. Водій Туарег як і Зайцева є підозрюваним у скоєнні аварії, яка призвела до загибелі людей, і знаходиться у СІЗО. Суд у жовтні на кілька днів пізніше, ніж іншій підозрюваній, як запобіжний захід для нього визначив 60 днів обмеження волі без права застави. Тепер суддя має вирішити, де перебуватиме Дронов надалі.
Нагадаємо, що Лексус врізався в Туарег, коли на швидкості їхав перехрестям Сумської та Мечникова, від чого машину кинуло на перехожих, які мали переходити дорогу. З 11 людей вижили тільки 5. Останніх постраждалих виписали тільки в кінці листопада на початку грудня. Це вагітна Жанна Власенко та волонтер Кременчука Анна Комар.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023