Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

«Дорослі пригоди» у потязі, театрі, дискотеці та навіть у крематорію! Екшн-комедія від Харківського театру для дорослих! 22 вересня

Сюжет вистави життєвий – двоє дивакуватих персонажа, у гонитві за безглуздою ідеєю, вплутуються в авантюрну, але доволі благородну пригоду. Відправляються Туди – не знаючи Куди, щоб знайти Те …, до чого, кожен з нас прагне все життя!

Різні місця дії: поїзд, поліцейський відділок, дискотека, бар, кладовища, театр, крематорій, ліфт та інше. Море розумного гумору, неповторного акторського таланту і, звичайно ж, ЯСКРАВИХ, незабутніх вражень.

До слова, ексцентричну комедію «Дорослі пригоди» поставлено за кумедною п’єсою П’єра Нотта, яка за підсумками 2008 року оголошена критиками, кращою п’єсою року.

Квитки

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023