Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Донеччина: 10 років на пошуки. Як зниклі в різний час чоловіки, виявилися однією людиною

У 2008 на Донеччині знайшли тіло дідуся, як стало відомо Вісті Ньюс. Експерти одностайно заявили – його не вбивали. Помер природною смертю. Заяв про зникнення чоловіку такого ж віку та статури тоді до правоохоронців так і не надійшло. Документів дідусь при собі не мав жодних. Оперативники опитали мешканців найближчого до місця, де виявили труп, села. Результатів не було. Далі копи почали розширювати коло пошуків. У підсумку охопили всю країну. Знову жодних родичів чи слідів про життя вбитого. Єдиною зачіпкою для правоохоронців було те, що у чоловіка не було ока. Це стало головною прикметою. Але медичних даних про протез в базі даних не знайшли. Пошуки не припинялися.
Згодом поліція зрозуміла – вони на хибному шляху. Шукають зовсім не того і зовсім не там. Потрібно було починати мало не з нуля.
І тільки в 2010 році місцева мешканка подала заяву про зникнення свого батька. Жінка розповіла, що стосунки у родині не ладились. Через сварку вони з батьком тривалий час не спілкувались. За 2 роки ж зрозуміла, він зник безвісти. Слов’янські правоохоронці встановили – востаннє зниклого бачили три роки тому. Тоді він лікувався у психіатричній лікарні. Але медики розповіли, що чоловіка виписали кілька років тому. І також з того часу не бачили.
Тоді ж жінка згадала про особливу прикмету батька – він мав скляне око. Підійнявши архів, копи дістали справу десятирічної давнини. Сумніви відпали – це одна і та сама людина. У померлому у лісосмузі чоловікові заявниця впізнала батька.
Слідчі змогли відстежити останні дні життя чоловіка. У 2007 він покинув домівку і мандрував країною аж доки не помер у лісі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023