Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

До 10-річчя улюбленої групи! ГЛІБ САМОЙЛОВ & The MATRIXX 25 травня із великим концертом у Харкові

День народження улюбленої групи! ГЛІБ САМОЙЛОВ & The MATRIXX 25 травня виступлять з великим концертом у Харкові.

До 10-річчя групи підготували незабутнє, потужне і видовищне шоу. На концерті неодмінно прозвучать усі найпотужніші і очікувані хіти групи The MATRIXX, а також мега-хіти групи «Агата Крісті».

ГЛІБ САМОЙЛОВ & The MATRIXX

Чи варто говорити багато слів про те, хто такий Гліб Самойлов? Це жива РОК – ЛЕГЕНДА! Учасник і основний автор групи «Агата Крісті», засновник і беззмінний лідер групи The MATRIXX. На його піснях виросло кілька поколінь слухачів.

Не менш легендарна особистість – Дмитро Snake Хакимов: продюсер, автор пісень, художник, барабанщик і директор груп The MATRIXX, «МЕD DОГ», «НАИВ» і «Янг Ганз», колишній учасник колективів «Агата Кристи», «Блондинка Ксю».

Гітарист The MATRIXX Валерій Аркадин також відомий широкій публіці як учасник групи «НАИВ» і рок-мюзиклу TODD.

У березні 2015 року до групи приєдналася Станіслава Матвєєва (ex-учасниця групи «##### (5diez)»), яка виконує на концертах клавішні, басові і вокальні партії.

Отже, 25 травня 2021 року Палац Студентів «НПУ», концерт Гліба Самойлова і групи The MATRIXX! День народження улюбленої групи! Поспішайте!

У зв’язку з вимогами МОЗ кількість місць обмежена! А ми дотримуємося всіх санітарні правила! БУДЕ ПО-СПРАВЖНЬОМУ!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023