Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Для Юнioрiв ПриватБанку харківські карамелі на чверть смачніші

Харківська “Майстерня карамелі” приєдналася до програми лояльності ПриватБанку “Бонус Плюс”. Фахівці “солодкої справи” запрошують дітлахів на майстер-клас з приготування чарівних цукерок. А ще всім, хто має Кaртку ЮНIOPA, надає на всю продукцію знижку у 25% у випадку розрахунку карткою.

“Урок приготування карамельних цукерок від професійного кондитера – це дуже цікаво, – розповідає керівник напрямку розвитку програм лояльності ГРУ ПриватБанку у Харківській області Володимир Арутюнян. – Кондитер розповість про склад карамелі і покаже, як з нею працювати. За час уроку є можливість створити великий льодяник або кілька маленьких. Готові цукерки можна забрати з собою. Але не менш приємно отримати суттєву знижку на всі інші солодощі, за які буде сплачено Кaрткою ЮHIOPA”.

“Бонус Плюс” – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карт ПриватБанку отримувати великі бонус-знижки в мережі партнерів програми. Для отримання бонусів необхідно розрахуватися карткою ПриватБанку за товари або послуги партнерів програми. Точка продажу надає клієнту бонус-знижку (відсоток від покупки нараховується на рахунок “Бонус Плюс”). Накопичені бонуси клієнт може витратити у будь-яких партнерів програми.

У Харківській області вже близько 2 тисяч торгових точок стали партнерами ПриватБанку за програмою “Бонус Плюс”. Це великі супермаркети, магазини електроніки і побутової техніки, аптеки, кафе і ресторани, туристичні агенції. Тут можна отримувати бонуси або використовувати їх в якості засобів оплати. Перелік партнерів ПриватБанку за програмою “Бонус Плюс” постійно поповнюється. Детальний список партнерів і розміри бонусів можна подивитися на сайті bonus.pb.ua, а також у мобільному додатку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023