Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Crash Room: Випустіть пару завдяки битці – новий вид розваги-антистресу у Харкові

Не знаєте, як позбутися поганого настрою і забути про депресію? У Харкові з’явився новий вид розваги-антистресу. Тут вам запропонують випустити пару, вклавши до рук кувалду або биту. Не вірите, дивіться про перший в місті креш-рум у сюжеті Тетяни Ткач.

Зазвичай сюди приходять після робочого дня. Crash Room – це щось на кшталт антистресової кімнати, де під вашу улюблену музику можна трощити все, що потрапить під руку. Такі кімнати вже існують за кордоном. Ідею харків’яни запозичили у японців.

Сергій Савченко, керівник Crash Room:

Сценарий один: прийти и всё разрушить, расслабиться.
– А что можно разрушить в Crash-комнате?
Мебель, посуда, бутылки, банки. Основной популярностью пользуются телевизоры, мониторы, ноутбуки.
За цією яскравою картинкою криється і більш глибокий сенс. У повсякденному житті, зламати все, що заманеться і таким чином звільнитися від негативних емоцій, не вдасться. А накопичення негативу дорівнює стресу. А ще помахавши сокирою, або биткою ви отримуєте фізичні навантаження, як у спортзалі. До слова, більше години “таких вправ” ще ніхто не витримував.

Перед тим, як зайти до трощильні обов’язковий інструктаж і підписання звіту правил. Потім гість вдягає захисний костюм, каску, маску, і вперед, обирати зброю! У кімнаті – жодних обмежень, окрім віку. Тут дотримуються правила: чітко 18+. Дехто з відвідувачів, навіть, придумує свої сценарії погрому.

Сергій Савченко, керівник Crash Room:
Брали фотографию начальника своего, лепили на тыкву и разбивали всё.

Проте більшості жоден сценарій не потрібен.

 Андрій, медик:
У меня был сценарий – зайти и громить всё, что вижу,собственно. Мне очень понравилось, что можно громить всё, включая мебель, на которой стоят предметы, т.е. вольность души. Я слышал, что можно по сценариям здесь играть, но мы просто крушили.

У команді повинно бути не більше чотирьох осіб. Але, досвід креш-рум показує, дівчата йдуть сюди по одній – із думками, і зброєю. У кімнату, навіть, можна замовити те, що ви хотіли би розламати, або принести своє. Програмісти, наприклад, із задоволенням трощать комп’ютери.

Валерій, програміст:

Целыми днями не встаёшь с места, постоянно какой-то стресс, напрягают менеджеры – надо что-то делать с этим, надо ломать. Ну, что я мог ломать? – Я ломал компьютеры, мониторы, принтер, видел, сломал.

Але всі, незважаючи на фах, наголошують, що найяскравішим є …

 Олег, водій:

Телевизор. Когда взорвался был вообще огонь!

Але телевізором все не обмежиться, обіцяють організатори. Вже весною градус хардовості креш-рум підвищиться аж до автомобіля, машину можна буде не тільки розбити, а й підірвати.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023