Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Червона скрипка Страдіварі у Харкові – містичний концерт і Елізабет Піткерн 10 вересня в Палаці студентів НЮУ

На численні прохання глядачів! 10 вересня в Палаці студентів НЮУ харків’яни матимуть унікальну можливість знову зустрітися з містичною «Червоною скрипкою» Антоніо Страдіварі та її власницею всесвітньо відомою скрипалькою Елізабет ПІТКЕРН (США) у новій програмі!

Тільки один день! Оскароносний інструмент, який зробив справжній фурор у Харкові у 2019 році, повертається!

«Червона скрипка» – шедевр серед музичних інструментів, оповитий містикою. Знавці музичної історії неодноразово чули про «Червону Скрипку» чи «Червоного Мендельсона». Про її чарівне звучання ходять легенди, а її 300-річна історія не може залишити байдужим нікого. Довгий час інструмент вважався загубленим. Потім став чимось містичним, винятковим…

В основі інструмента – структура, лак та матеріал, які відрізняються від аналогів у інших скрипках. Це дає «Червоному Мендельсону» змогу звучати по-іншому, створювати вібрації, які ще з більшою силою підкорюватимуть слухачів. Саме тому варто відвідати концерт. Такої скрипки ви не почуєте більш ніде.

Елізабет Піткерн – власниця «Червоного Мендельсона» та чудова скрипалька. Вона гастролює по світу та щедро дарує людям унікальне звучання свого інструменту, отриманого у подарунок від улюбленого дідуся 30 років тому. Ії запрошують найбільші сцени планети, серед яких Карнегі-Холл, Лінкольн-Центр та інші. Зараз Елізабет та ії таємничу скрипку знову можна буде почути в Харкові.

Акомпанує їй єдиний в Україні Молодіжний академічний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ». Під орудою диригента Даніїл Австріх (Німеччина) оркестр створить чарівний місток між глядачами та загадковим світом одного з найбільших шедеврів Антоніо Страдіварі.

У концертній програмі прозвучать визнані шедеври світової класики.

Встигніть на унікальний концерт 10.09 о 20:00.

Подія відбудеться в безпечному форматі згідно карантинним вимогам, Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20. Наповненість залу – 50%. Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023