Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Черги на українсько-російському кордоні – вийшла з ладу система митного контролю

Через несправність системи митного контролю в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нєхотєєвка», що навпроти пункту пропуску «Гоптівка» в Харківській області, рух транспортних засобів в обидва боки обмежений. На даний момент російська сторона приймає для прикордонно-митного оформлення по декілька транспортних засобів на годину.

Крім того, через збільшення пасажиропотоку та повільною роботою контрольних служб в російському “Троєбортному”, що навпроти міжнародного пункту пропуску “Бачівськ”, спостерігається значне скупчення транспортних засобів, які прямують на виїзд з України.
Східне регіональне управління звертається до подорожуючих врахувати дану інформацію та, за можливості, обирати альтернативні маршрути для перетину кордону.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023