Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Бійців поранених на Луганщині лікують у Харкові – загрози життю немає

П’ятьох бійців, поранених вчора під Золотим, лікують у Харкові. Їх доправили авіабортом. Першу допомогу військовим надали ще в Сєвєродонецьку. У чоловіків різні поранення, у тому числі і комбіновані. Це кульові та осколкові ураження, контузії. Всі служать в одній військовій частині, вони родом із Києва та Київщини, Полтавської і Львівської областей. Наймолодшому 21 рік. За довгий час це найбільша кількість поранених, що привезли до Харкова з зони бойових дій. Із початку року в шпиталь доправили 25 бійців. У вівторок же одразу п’ятьох із пораненнями і одного хворого.

Юрій Подолян, начальник військово-клінічного центру:

Військовослужбовці почуваються задовільно. Той, чий стан вчора оцінювався як важкий, знаходився в реанімації, сьогодні переведений в хірургічне відділення. Є поранення лівої половини грудної клітини, непроникаюче, є вогнепальний перелом лівої лопатки, є поранення м’яких тканин стегна, без пошкодження кісток, нервів і судин  стопи.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023