Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Бестселери театру МДТ: «Голі», «Вечеря з дурнем» та «Я…Вона…Не я і я». Тільки у грудні! Встигни побачити

Грудень від театру МДТ:

6.12 – вистава «Голі». Сюжет розкаже про те, як одного разу відомий адвокат Ален прокидається вранці абсолютно голим да і ще поруч зі своїм колегою. Обидва не можуть пояснити, як опинилися в такій ситуації. В цьому скрутному становищі їх застає дружина Алена… “Голі” – іронічна, провокативна, інтелектуальна комедія абсурду, яка жодного не залишить байдужим!

10.12 “Я…Вона…Не я і я” – одна з вистав театрального серіалу “Неіснуючі глави роману “Ідіот” або “СІМ ДНІВ З ІДІОТОМ” за текстами Кліма. Разом із героєм цієї моновистави ви поринете в глибини власного “я”, досліджуючі нові емоції та знаходячи ключі від таємних дверей своєї свідомості. Ви вийдете за межі стереотипного мислення та відкриєте нові грані великого світу навколо та ще більшого світу всередині вас.

17.12 “Вечеря з дурнем” – легка та дотепна французька комедія, яка напевно припаде до смаку поціновувачам іскрометного гумору. В дивній ситуації опиняються герої цієї історії: на традиційну вечерю з друзями кожен має привести… дурня, аби розговорити нового гостя та від душі над ним посміятися. А ось чим закінчиться цей жарт та хто виявиться справжнім дурнем – побачите самі!

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023