Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Барабашово, нічні клуби, секонд хенди закриють у Харкові – карантинні заходи

Карантин на нових рівнях. У Харкові Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій проголосувала за обмеження в роботі міських закладів.

Поки про закриття ресторанів і барів, як у Львові та Одесі, не йдеться. Але посилити заходи можуть щодня, про це заявили в мерії після засідання комісії.

Ігор Терехов, перший віце-мер:

Зараз ми реагуємо на те, що відбувається в місті і країні, саме так, але згодом епідситуація може помінятися, і заходи доведеться посилити. Це дуже складні рішення, які зачіпають величезну кількість людей, але ми змушені їх прийняти, тому що це здоров’я і життя людей, які для нас у пріоритеті.

Тож, що змінилося?

  • нічні клуби тимчасово призупинять роботу
  • речові та змішані (продаж речей і продуктів) ринки мають закритися (у тому числі Барабашово)
  • магазини секонд хендів теж підпали під закриття
  • центри надання адміністративних послуг прийматимуть громадян тільки за попереднім записом (із завтрашнього дня)
  • на дистанційний режим роботи переходять і районні управління праці та соціального захисту населення
  • карантинні обмеження вводяться і в усіх лікувальних установах Харкова (пацієнтам не рекомендують без особливої ​потреби відвідувати поліклініки і на час карантину скасовують планову вакцинацію дітей, заборонено відвідування хворих, які перебувають в стаціонарах, і введений загальний масковий режим у всіх лікувальних установах)
  • на комунальних підприємствах будуть йти назустріч співробітникам і в разі потреби давати їм відпустку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023