Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Аварія найбільших провайдерів мережі викликала тимчасові перебої в роботі онлайн-сервісів ПриватБанку

Перебої в роботі мережі глобальної передачі даних найбільших українських провайдерів Інтернету, компаній Укртелеком і DataGroup, можуть призвести до тимчасових перебоїв в роботі онлайн-сервісів і веб-сайту ПриватБанку. Як повідомили в ІТ-службі банку, з 17:15 4 жовтня через аварію ліній зв’язку в Німеччині, яку підтвердили оператори передачі даних, клієнти банку можуть зіткнутися з тимчасовими перебоями доступу до сайту банку і онлайн-сервісів. Про це повідомив на Георгій Єгоров на своїй сторінці facebook.com.

За даними ІТ-департаменту ПриватБанку, провайдери зв’язку планують усунути наслідки аварії каналів протягом найближчої години. Фахівці банку в екстреному режимі ведуть роботу з підключення резервних каналів передачі даних.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023