Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Анну Комар, постраждалу в ДТП на Сумській у Харкові виписали

Останню постраждалу в ДТП на Сумській виписали. 25-річна волонтерка Анна Комар 6-го грудня поїхала додому, у Кременчук, як стало відомо Вісті Ньюс. Дівчину у лікарні протримали довше за всіх – 49 днів. Її стан був не найтяжчий, але медики не відпускали через поверхневу рану на голові. Садно довго не заживало, тому переїзд постраждалої в інше місто відклали до повного загоєння. Нагадаю, у кривавій аварії 18-го жовтня Анна отримала закриту черепно-мозкову травму та травму коліна. На щастя, додаткової терапевтичної реабілітації дівчина не потребує.

Ірина Лодяна, заступник головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні:
В стабильном состоянии, без жалоб, в хорошем настроении, что она едет домой. Мы договорились, что через 3 месяца она приедет показаться. Но, в принципе, на данный момент в каком-то особом лечении она не нуждается.

Що ж до перебігу слідства, то експертам лишилося провести останню експертизу. І до середини грудня матеріали передадуть на ознайомлення всім сторонам процесу. Після цього справу спрямують до суду. Нагадаю, що підозру оголосили обом водіям – керманичу Лексусу 20-річній Олені Зайцевій і керманичу Туарега Геннадію Дронова. Обоє перебувають у СІЗО, суд на час досудового слідства лишив їх під вартою без права застави.


Сергій Чиж, заступник начальника поліції Харківщини:
Наразі на стадії завершення знаходяться 14 цитологічних експертиз по біологічним і цитологічним експертизам, вилученим з автівок. Призначена автотехнічна експертиза. Експерти планують закінчити її до 10-го грудня цього року.
Олександр Умніков, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Харківщини:
На теперішній час вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно автошколи, де проходила навчання фігурант по кримінального провадження Зайцева.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023