Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові Анатолію Гриценку вручили гарбуза

Зі словами “він обікрав українську армію” група громадян зустріла екс-міністр оборони в аеропорту, як стало відомо Вісті Ньюс.

 

У четвер кандидат у Президенти прибув для спілкування з потенційними виборцями Харкова. Щоправда, спілкуватися з цим електоратом не схотів. Гарбуза з рук жінки не взяв і швидко попрямував до машини у супроводі кількох десятків обурених городян. На їхні вигуки “вам у Харкові не раді” та “їдьте з Харкова” – відповів, що вирішувати це іншим.

Один із супроводжуючих політика, нагрубив харківській пенсіонерці, запропонувавши їй згризти гарбуза, “коли не стане чим платити комуналку”. Перед зустріччю невідомі розірвали плакати, якими містяни збиралися зустріти Гриценка при приземленні.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко – обіймав посаду міністра оборони з 2005 по 2007 роки.
18-го червня 2018 журналіст Народної Армії Олександр Холява, голова громадської організації «Захист і допомога» Андрій Пелюховський, а також екс-свободівець і співголова ГО «Права Справа» Дмитро Снєгирьов на спільній прес-конференції звинуватили Анатолія Гриценка в розпродажі власності Міноборони та подали відповідну заяву до Генеральної прокуратури України на Луценка Ю. В. У різні роки Про Гриценка ще в травні 2014 року Генеральна прокуратура говорила, що він як один із екс-міністрів привів Збройні Сили України в стан неналежної боєготовності. Щоправда, у жодному кримінальному провадженні йому про підозру не повідомили.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Один відгук

  1. Ну, вот теперь Толик скажет, что это Юля ему устроила! Он же уже превратился в копию . Инки Черноротой!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023