Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Альтернатива цукеркам – натуральна пастила та фріпси від Yummy snacks! Смаколики можуть бути корисними

Вже протягом кількох років у світі впевнено закріпилася тенденція здорового харчування. Один із її постулатів – правильний “перекус”. І тут хочеться не тільки рахувати калорії, ай все ж смачно поїсти… І це врахував харківський бренд “Yummy snacks”. 

“Yummy snacks” виготовляє пастилу та фріпси. Ці низкокалорійні солодощі дозволені навіть дітлахам. Заснувала смачний бренд Наталя:

Із пастилою я знайома вже давно і сама є великим її любителем! До всього я завжди приділяла велику увагу корисній і правильній їжі. Я дуже трепетно ставлюся до харчування наших діток, саме це і підштовхнуло до ідеї займатися виробництвом корисних ласощів, бо переконана, що діти – наше майбутнє покоління і дуже б хотілося, щоб вони були здорові і щасливі.

“Yummy snacks” пропонує 29 смаків пастили та 11 видів фрипсів. Основа для корисної пастили – це виключно фрукти та ягоди. У продукті відсутній цукор, і барвники, немає консервантів. Солодкий смак надають виключно природні властивості компонентів.

Окрім того продукцію “Yummy snacks” фасують в екологічні стаканчики, які можно взяти із собою. Спеціально ж до справжніх гурманів придумали дегустаційний набір із усіма видами пастили та фріпсів.

Засновниця “Yummy snacks” старається прививати культуру корисних смаколиків у суспільстві. Вчити правильному смаку потрібно з малку. І, наприклад, яблучну та яблучно-бананову пастилу вже можна вводити в раціон малюкам із 6 місяців, коли починається додаткове вигодовування. Перетерта, гомогенізована однорідна суміш, яка пройшла висушування в дегідраторі при температурі понад 50 градусів, не зашкодить, а тільки доповнить корисний раціон малечі. Також незамінною буде пастила і вагітним, яким завжди хочеться перекусити, та не набрати зайві кг.


У подальшому ж в “Yummy snacks” планують розширювати виробництво і реалізувати корисні смаколики по всій Україні та Європі, щоб презентувати українського виробника як гідного і конкурентоспроможного на світовому ринку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023