Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ALEKSEEV. Концерт на підтримку нового альбому «Моя зірка» у Харкові (1.11)

Унікальному тембру голосу ALEKSEEV немає рівних. Так само, як і майстерності артиста достукатися до серця кожного зі своєї багатомільйонної армії слухачів по всьому світу. Творчість музиканта стрімко розвивається, а сам ALEKSEEV дорослішає, змінює світогляд і продовжує творити, залишаючись максимально відвертим перед своїм глядачем. Співак, який знайшов стрімку славу в рідній Україні і за кордоном, готовий показати своє нове шоу під назвою «Моя зірка».

Тур по містах України відбудеться в підтримку нового однойменного альбому артиста, що складається з 12-ти різножанрових композицій. Працюючи над своєю другою за рахунком платівкою, ALEKSEEV особисто виступив в якості саунд-продюсера. За словами музиканта, всі пісні з альбому «Моя зірка» – абсолютно новий етап його творчості. На концерті артист виконає недавно вийшли пісні, які вже встигли полюбитися публіці, а також свої хіти-«мільйонники». ALEKSEEV – тріумфатор в номінації «Відкриття року» за версією Першої музичної премії YUNA, в номінації «Прорив року» престижної музичної премії M1 Music Awards.

Володар більше 20-ти знакових музичних нагород СНД.
АLEKSEEV став першим українським виконавцем, пісня якого 8 тижнів поспіль лідирувала в iTunes України, Росії, Казахстану. Лічильник YouTube-переглядів кліпів артиста налічує десятки мільйонів, армія шанувальників-передплатників співака в Instagram досягла більше 700 тисяч і постійно збільшується, а його музика пробуджує в душах слухачів найглибші потаємні почуття.

Квитки : https://kharkov.karabas.com/ua/alekseev-alekseev-2

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023