Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

5 років за угон автобуса – суд виніс вирок п’яному безхатченку

В історії безхатченка, який угнав автобус, суд поставив крапку. Червонозаводський районний суд м. Харкова виніс вирок 38-річному безпритульному – чоловік на 5 років відправиться до в’язниці, як з’ясували Вісті Ньюс. Непересічна дорожня історія трапилася в грудні 2017 року. Тоді п’яний чоловік зайшов у маршрутку «Харків-Покотилівка», однак заліз не до салону, а сів на місце водія та завів авто. Щоправда, угонщик встиг проїхати тільки кілька сотень метрів. Поїхати далі завадила припаркована машина. У цей час законний керманич вийшов із маршрутки перепочити та пив чай. Ніхто в аварії не постраждав. Сп’янілого псевдоводія затримали. У нього, за інформацією в. о. керівника місцевої прокуратури Андрія Кравченка, є кримінальний послужний список: крадіжки, шахрайство та інші майнові злочини.
Прокурор довів вину угонщика в суді, тож за незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди, чолов’яга проведе наступні 5 років у місцях позбавлення волі. Вирок суду не набув чинності, зараз триває час на апеляційне оскарження.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023