Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків і Полтава – незаконне виробництво палива на 5 млн євро

Тисячі тонн палива в обхід держбюджету. Як стало відомо Вісті Ньюс, у Харківській і Полтавській областях викрили нелегальні підприємства, які виготовляло бензин і дизпаливо. За даними СБУ, цей бізнес завдав збитків українцям на 5 мільйонів євро. Йдеться одразу про 3 переробні підприємства  у Мерефі, Сагайдаці та Кременчуці. Роботу заводів наразі зупинили.

Відомо, що ділки реалізовували нелегальну продукцію без сплати акцизу через підконтрольні їм комерційні структури на АЗС аж у восьми областях України. Тільки в 2019 році на Слобожанщині було виготовлено понад 20 тисяч тонн палива. В офісі фірми силовики знайшли чорну бухгалтерію та більш ніж 260 тисяч доларів, пів мільйона гривень та понад 40 золотих злитків різної ваги.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023