Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

30 вересня вперше в Україні повноцінне шоу чоловічого стриптизу від світових професіоналів! Понад 150 виступів у США та 80 в Європі. «Male Empire Night_Out Show»

Якщо ви очікуєте простого стрип-шоу, ви його тут не знайдете! «Male Empire Night_Out Show» – це шоу, яке вже встигли оцінити в США та Європі. Кожен виступ оформлено в унікальному стилі, який відповідає фантазії будь-якої жінки. Дві години в стилі LAS Vegas Style практично за системою “все включено”. Азарт та несподівані сюрпризи від MENs.

“Male Empire Night_ Out Show” пропонує саме те, що обіцяє назва: професійне і чуттєве шоу, яке зберігає чоловічу силу добре тонованої чоловічої статури і харизматичної особистості. Та головне- вони знають, як зводити жінок з розуму від бажання!

За два роки понад 150 виступів у США та 80 по всій Європі.

Квитки у Харкові

Нет описания.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023