Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

3 млн грн: в Ірпені затримали нападника на інкасаторів

В Ірпені у суботу двоє чоловіків викрали з інкасаторського авто чотири банкоматні касети з грошима, як стало відомо Вісті Ньюс. З місця злочину грабіжники поїхали на чорному джипі. Поліції менше ніж за добу вдалося знайти одного з учасників нальоту. Хто він і що відомо про резонансний злочин дізналися наші журналісти.

Зухвалий напад на інкасаторів стався в Ірпені вранці суботи. Двоє чоловіків викрали банкоматні касети просто з машини інкасаторів. Вже після подальшої оцінки у банку заявили – невідомі викрали 3 млн грн. У момент грабунку інкасатор перебував біля банкомата, його автівка була відчиненою. У ній знаходився водій.

 Андрій Нєбитов, т.в.о. начальника поліції Київщини:

За добу у поліції змогли затримати одного з нападників. Гроші також вдалося знайти. Одразу після повідомлення про скоєння злочину в області ввели план «Перехоплення». Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники та зачепили іншу машину, поліція виявила у столиці.

Андрій Нєбитов, т.в.о. начальника поліції Київщини:

Затриманий чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Останній раз був засуджений до 10 років за скоєння розбійного нападу на помешкання, господар якого загинув від нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Злочинця відпустили раніше строку за «законом Савченко». Іншого учасника нападу ще встановлюють.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023