Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

24 лютого театр «Нова Сцена» та їх вистава -хіт про чоловіків 21 століття ! «Чоловіки на межі нервового зриву»

«Чоловіки на межі нервового зриву» – це розумна і людяна комедія про чоловіків 21-го століття, про тих таємниці і страхах, які вони приховують за масками успішних кар’єристів, чоловіків і мачо. У напівжартівливої ??манері троє чоловіків вирішують серйозні проблеми буття, переходячи від приватного до загального, і знаходять, врешті-решт, і самих себе, і вихід до світла в кінці тунелю. Вистава дає можливість і посміятися, і подумати, але головне – він дає заряд оптимізму, такого необхідного в наше часто депресивно-агресивне час.

«П’єса Мікі Мюллюахо «Паніка. Чоловіки на межі нервового зриву» – в міру інтелектуальна, в міру розважальна мелодрама про трьох сорокарічних чоловіків, які переживають кризу середнього віку. Живі діалоги, впізнавані ситуації, комічні перевертні, пародія на психоаналіз, пружний ритм мегаполісу і почуття жалю до трьох безпорадних персонажів, що заплуталися у своєму житті».

Режисер: Микола Осипов

Дійові особи: Джонні – Сергій Дзялик Лео – Роман Фанін Макс – Віталій Мізяк

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023