Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

2 березня – DIZEL Show у Харкові! Два сеанси гумористичного шоу від зірок

Їх дивляться мільйони по всьому світу, вони б’ють усі рекорди переглядів, розривають телевізійні рейтинги, а цієї весни вони завітають до Харкова  2 березня з двома феєричними концертами – о 17:00 та 20:00.

• Ви посмієтеся з нової унікальної програми «Дизелів», причому раніше, ніж її побачать мільйони телеглядачів.

• Зможете насолодитися актуальним та неймовірно смішним шоу.  • Оціните блискучі імпровізації акторів і візьмете участь в інтерактивах.

• Позбудетесь осінньої нудьги завдяки нашому якісному фірмовому гумору.

На сцену вийдуть улюбленці публіки Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Маруся Грицук, Євген Сморігін, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

Справжні професіонали своєї справи налаштують вас на позитив! Гарантуємо, гарний настрій протримається до нашої наступної зустрічі! Станьте частиною найбільш рейтингового шоу країни!
Нет описания.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023