Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

16 лютого ЁЛКА з сольним концертом у Харкові! Її люблять за красу, потужну експресію та незвичайне звучання голосу

Їй притаманні самобутня манера подачі матеріалу, потужня експресія, різноплановість музики, чарівність і чудове почуття гумору. Чуттєва та неповторна співачка Ёлка виступить з великим сольним концертом у Харкові. Нова програма «Мені легко» пролунає вже 16 лютого в ККЗ «Україна». У виконанні поп-зірки прозвучать найвідоміші хіти «На большом воздушном шаре», «Около тебя», «Прованс», «Сумую», а також нові прекрасні композиції.

Ëлка, вона ж Єлизавета Іванців, ніколи не погоджувалася з будь-якими жанровими рамками для своєї творчості. Музика в її піснях – це гармонійний сплав року, хіп-хопу, R & B. У кожній пісні співачка – різна. Але завжди – справжня і невимушена.

З березня 2019 року Елка працює над проектом ЯАVЬ, який вважається альтер-его артистки. А тим часом шанувальники повністю заповнюють концерт-холи в очікуванні хвиль світлої позитивної енергії від Елкі. Серед творчих досягнень зірки – понад три десятки музичних нагород, включаючи «Золотий грамофон», Tophit Awards, Муз-ТВ, YUNA, безліч номінацій, звання співачки року і самої виконавиці, що ротується. Тож не пропустіть концерт у вашому місті.

Квитки

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023