Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

15 березня – у Харкові обстріляли Шевченківський район

Росіяни обстріляли Харків близько 10-тої ранку. Під ударом Був Шевченківський район – житловий квартал.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив:

“У районі місця прильоту – жодного військового чи інфраструктурного об‘єкту. Тільки житлові будинки та міська інфраструктура. У будинках навколо повибивало шибки. Про жертв і постраждалих інформації не надходило”.

Удар ракети прийшовся в землю. Вибуховою хвилею і камінням пошкодило будинки, гаражі та припарковані машини.

Віктор знаходився неподалік і сповнаі відчув силу удару.

Віктор, свідок обстрілу:

Бахнуло крепко, очень сильно. Я находился на втором этаже, как раз нормально все услышал. Как-то так. Результат вы видите, что эти орки натворили. СКЛ Тут люди всегда ходят через дорогу. Могло б накрыть.

Правоохоронці вже відкрили провадженн щодо ранкового обстрілу, попередньо кваліфікували тип зброї і місце, звідки стріляли по Харкову.

Дмитро Чубенко, речник прокуратури Харківської області:

 

 

Відбулося влучання ракети типу С-300 по житловому масиву Харкова, а саме Шевченківському. Ракета влучила біля однієї з будівель, яка знаходиться в цьому районі. Попередньо раекета була запущена с території бєлгородської області.

Ганна Черненко, Володимир Павлов. Вісті

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023