Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

104.uа Клієнтський простір: персональний менеджер допомагає модернізувати оселі з прицілом на енергоефективність

Мешканці Харківської області продовжують модернізувати свої оселі з прицілом на енергоефективність. Протягом минулого року майже 2 тисячі сімей проконсультувались в АТ Харківгаз, щоб встановити сучасне газове обладнання. У цьому допомагають персональні менеджери 104.uа Клієнтський простір.

Консультації з персональними менеджерами – це новий формат допомоги клієнтам.

Лариса, мешканка Мерефи:

Планируем купить новый котел. Старый свое верой и правдой уже отслужил. Хочется что-то современное и надежное. Знакомые посоветовали Клиентское пространство. Вот пришли пообщаться со специалистами.

Це заощаджує час і якість виконання робіт. Адже спеціаліст 104.uа Клієнтський простір супроводжує роботи від етапу заявки і вибору обладнання до пуску і подальшої експлуатації. У Клієнтському просторі допомагають обрати найбільш зручний варіант техніки, враховуються як габарити, так і енергоощадність до 40%.

Едуард Скорик, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування АТ Харківгаз:

Котел 104.uа – даний котел виробляється в Німеччині на замовлення для України. Котел є досить економічним до 40% економії, має 14 режимів безпеки та 5 режимів керування. Один із важливих режимів – при якому є захист від замерзання. Це дозволяє людині виїхати у відрядження чи відлучитися. При цьому котел буде сам регулювати температуру.

   

Спільно з працівниками 104.uа Клієнтський простір можна оновити старе газове обладнання і вперше підключити оселю до газопостачання. У Харківгаз нагадують, такі роботи мають проводити виключно сертифіковані організації. Від цього залежить безпека та безперебійна робота обладнання

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023