Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

1 потонув, 6 дістали з-під криги – харківські рибалки продовжують виходити на лід

За 2 дні 6-х рибалок довелося рятувати з криги. Сьомий прихильник зимової риболовлі, на жаль, загинув.

Трагедія сталася у Богодухові. На водоймі “Перемога” під лід провалилися двоє чоловіків. 57-річного харків’янина встигли витягти з води, а ось 53-річного чоловіка врятувати не змогли. Мешканець села Шейчине потонув. Трагедія сталася на відстані близько 300 метрів від берега.

І одразу 3 рибалок з-під криги діставали у Вільхівці. Двох чоловіків витягли інші ловці риби. А одного на берег доправили працівники ДСНС. Чоловік пішов по груди у воду за 30 метрів від землі. Не зважаючи на теплу погоду, люди і в середу вийшли на кригу.

У Будах 19 лютого допомога знадобилася двом людям. За 15 метрів від берега на кризі перерубував чоловік приблизно 50 років, який провалився та по груди був у воді. Іншому рибалці допомогли вилізти з ополонки місцеві мешканці, після чого той зміг самостійно дістатись берега.
Рятувальники знову нагадують  зимова риболовля за такої погоди  це свідоме наражання себе на небезпеку та навіть смерть.

190220-18.jpg

180220-16.jpg

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023