Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

1 червня на Салтівці – свято дітям організувала команда Тріолан

Рік тому Салтівка була спустошена. Сім’ї, які лишалися тут, ще жили чи ночували в підвалах будинків і укриттях. Усе через ледь не щоденні обстріли. У червні 2022-го року провести День захисту дитини простонеба з аніматорами і ласощами – було за мрію. Завдяки українським військовим 1-ше червня 2023 року навіть на Салтівці святкове.

Анжеліка з друзями і дітьми теж на святі, завідувачка дитячого садочку, не виїжджала з району і допомагала місцевій малечі.

Анжеліка, мешканка Салтівки: 

Мы с Настей две заведующие детских садов, у нас жили люди в детском саду. И мы детям там организовывали праздники. Поддерживали детей.

Після тривалого часу під бомбардуванням дорослі щиро радіють можливості бачити своїх дітей радісними.

Анжеліка, мешканка Салтівки: 

Этот двор на протяжении уже скольких лет проводит детям праздники. Вы посмотрите на эти лица, какие они все довольные, счастливые! Мы очень благодарны организаторам.

Це свято дитинства для салтівської малечі організувала команда всеукраїнського провайдера Тріолан.

Ігор Каменков, представник компанії Тріолан:

Сьогодні 1-червня, і ми раді створити святкову атмосферу для дітей на Салтівці. За будь-яких умов наші діти мають радіти. А ми дорослі для цього і працюємо. Бо дитинство одне і його не повторити.

Півтори сотні дітей на кілька годин включилися в ігри і розваги. Для малечі відкрили кілька локацій: надувну гірку, аквагрим, спортивні руханки з героями Щенячого патруля. Справжній фурор викликали експерименти забавного вченого. Із ним запускали ракети, обстрілювалися пончиками і буквально запалювали. І хоч багато містян ще не повернулися в Харків, вони підтримують один одного навіть на відстані сотень кілометрів. У Міжнародний день захисту дітей малеча поспілкувалася з дітьми з Нідерландів.

Анастасія, мешканка Салтівки: 

Телемост с Нидерландами – наши детки общались с детками оттуда. СКЛ Поделиться впечатлениями, я думаю, сейчас весь мир наблюдает, как живет Харьков. Интересно всем. И как Салтовка, конечно.

Дитячий день підтримала компанія Хладик. Усім присутнім безкоштовно роздали морозиво. Свято закінчилося великим розіграшом подарунків – їх розіграли серед малих і дорослих гостей.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023